Camping portugal

Tipi, Lodge en Cabin

Kom kamperen op onze camping in Noord Portugal in eigen tent, huurtent, tipi of lodge. Hieronder ziet u de mogelijkheden voor een huurtent, lodge of cabin.

Tipi 'Sahara' Basic

De Sahara is een 5 meter tipi, met een paal in het midden. De tipi 'Sahara' heeft een vast grondzeil veel ventilatie en goede luchtbedden met dekbedden en beddengoed ( maximaal 5 pers) en staat op een vlakke betonnen fundering.

Tipi sahara

Deze tipi heeft een eigen plek met veel ruimte en privacy. Back to Basic maar wél voorzien van enkele gemakken. Buiten wacht je namelijk een prachtig uitzicht, waar je in alle rust van kunt genieten vanaf je eigen stuk terras (130m2), compleet met gezellig zitje en kampvuur(zolang het weer het toelaat) met uitzicht op de bergen en de rivier. Koken doe je lekker op je eigen terras, in het bijbehorende simpele maar volledig uitgerust buitenkeukentje: koelkastje, gasfornuis, servies en pannen zijn aanwezig. Dus alleen handdoeken meenemen. Of je komt bij de Adega en je laat je door ons verzorgen.

Tipi sahara2

Een tarpan of wijnranken / grote platanen zorgen voor voldoende schaduw. Verder hebben alle tipi’s en wasbak met stromend water en een buitendouchegieter. In de koudere periode’s kunnen de tipi’s worden voorzien van een kachel. Voor de kinderen kunnen we een bijzet iglo bij de tipi plaatsen

Sahara Comfort

Meer comfort nodig? Ga dan voor de Tipi 'Sahara' Comfort. Deze tipi heeft een 2 persoons bed en twee 1 persoons bedden met matrassen in plaats van luchtbedden.

Nieuw: Op het terras wordt een solardouchepaal geplaatst.

Cabin

De houten Cabin met geisoleerd dak is een luxe variatie op het kamperen. Genieten van al het moois dat ons terrein en de omgeving te bieden heeft maar dan wel comfortabel. De Cabin is 23m2 groot met nog eens 20m2 terras, waarvan de helft overdekt. Binnen voorzien van een 2 persoonsbed en twee 1 persoonsbedden, kastruimte, tafel, poef, en indianenstoeltjes. Een derde 1 persoons opklapbed kan erbij geplaatst worden.

Huisje huren in portugal

Op het terras kunt u ook heerlijk zitten. Buiten wacht je namelijk een prachtig uitzicht, waar je in alle rust van kunt genieten vanaf je eigen stuk terras (130m2), compleet met gezellig zitje en kampvuur (zolang het weer het toelaat) met uitzicht op de bergen en de rivier.

Vakantiehuisje huren in portugal

Koken doe je lekker op je eigen terras, in het bijbehorende simpele maar volledig uitgeruste buitenkeukentje: koelkastje, gasfornuis, servies, en pannen zijn aanwezig. Dus alleen handdoeken meenemen. Of je komt bij de Adega, en je laat je door ons verzorgen. Een tarpan of wijnranken / grote platanen zorgen voor voldoende schaduw. Verder hebben alle Cabins een wasbak met stromend water en een buitendouchegieter.

In de koudere periode’s kunnen de Cabins worden voorzien van een kachel. Voor de kinderen kunnen we een bijzet iglo bij de Cabin plaatsen. Meer foto's in het foto album.

Nieuw: De Cabin krijgt een eigen slaapkamertje voor de kinderen. En op het terras zal er een solardouchepaal worden geplaatst.

Lodge Del Rio

Lodge Del Rio ligt op een van de bovenste terrassen,met veel privacy en veel ruimte (een heel eigen terras).

Onze adega ligt een terras hoger. Deze lodge heeft 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met een stapelbed en mogelijkheid voor een derde opklapbed, een keukentje met 4 pits gasstel en oven, badkamertje met warme douche, toilet en een gezellige woonkamer met bankstel en tafel, tv/video en voor de wintermaanden een lekkere houtkachel.

Lodge del rio 1

Ook is er een groot overdekt en dus schaduwrijk terras waar 's avonds een kampvuur gemaakt kan worden. Of heerlijk genieten van het schitterende uitzicht vanuit de hangmat. Meer foto's in het foto album.

Iglotent

De iglotent kan bij bovenstaande tipi’s, Cabins of Lodge’s bijgeplaatst worden. Inclusief luchtbed en beddengoed.

Prijzen

Prijzen hoogseizoen en laagseizoen gebaseerd op verblijf met twee personen.

Hoogseizoen
(juli en augustus)
hoog
Laagseizoen
(overige maanden)
laag
Cabin * €450 €350
Tipi Sahara Basic * €350 -
Tipi Sahara Comfort €400 -
2m bijzetiglo (2 pers.) €90 €70
Lodge Del Rio * €480 €380

* per extra persoon: toeslag €35,00 p.p. per week incl. beddengoed

Prijzen maaltijden

In het hoogseizoen organiseren wij 3x per week heerlijke uitgebreide barbecues en andere traditionele maaltijden. Denk hierbij aan een zalige mix bbq met vlees, Surf & Turf, Sappige sateh-spiesjes van varkenshaas. Wij halen alles vers op de dag zelf, daarom is vooraf inschrijven noodzakelijk.

Prijzen variëren van €7,50 tot €14,50

's Morgens kunt u zich laten verwennen met een uitgebreid ontbijt voor €6,00 p.p

Hoe kan je reserveren?

Je kunt een prachtig plekje reserveren door een mail te sturen naar: quintadorioportugal@gmail.com

Geef in dit mailtje duidelijk aan:

  • om welke periode het gaat
  • welke accommodatie (eigen tent, camper of huur tipi, lodge, tent)
  • aantal kinderen (tot 12 jaar) en aantal volwassenen

Wanneer je de ochtend na aankomst graag verwend wordt met een uitgebreid ontbijt, geef dit dan ook even aan. Om de reservering definitief te maken, vragen wij een aanbetaling (verdere uitleg ontvang je per mail).