Camping portugal

Tipi, Lodge en Cabin

Kom kamperen op onze camping in Noord Portugal in eigen tent, huurtent, tipi of lodge. Hieronder ziet u de mogelijkheden voor een huurtent, lodge of cabin.

Tipi 'Sahara' Basic

De Sahara is een 5 meter tipi, met een paal in het midden. De tipi 'Sahara' heeft een vast grondzeil veel ventilatie en goede luchtbedden met dekbedden en beddengoed ( maximaal 5 pers) en staat op een vlakke betonnen fundering.

Tipi sahara

Deze tipi heeft een eigen plek met veel ruimte en privacy. Back to Basic maar wél voorzien van enkele gemakken. Buiten wacht je namelijk een prachtig uitzicht, waar je in alle rust van kunt genieten vanaf je eigen stuk terras (130m2), compleet met tuintafel en uitzicht op de bergen en de rivier. Koken doe je lekker op je eigen terras, in het bijbehorende simpele maar volledig uitgerust buitenkeukentje: campingkoelkastje, 2 pits gasfornuis, servies en pannen zijn aanwezig. Dus alleen handdoeken meenemen. Of je komt bij de buitenbar en je laat je door ons verzorgen.

Tipi sahara2

Platanen, kurkeiken, eiken, zorgen voor voldoende schaduw. Verder hebben alle tipi’s en wasbak met stromend water en een buitendouchegieter.Verder is er een lampje en electra om de tel ed op te laden. Voor de kinderen kunnen we een bijzet iglo bij de tipi plaatsen.

Sahara Comfort

Meer comfort nodig? Ga dan voor de Tipi 'Sahara' Comfort. Deze tipi heeft een buitensolardouchepaal, een 2 persoons bed en twee 1 persoons bedden met matrassen in plaats van luchtbedden. ( max. 4 pers.)

Cabin

De houten Cabin met geisoleerd dak is een luxe variatie op het kamperen. Genieten van al het moois dat ons terrein en de omgeving te bieden heeft maar dan wel comfortabel. De Cabin is 31m2 groot met nog eens 20m2 terras, waarvan de helft overdekt. De woonkamer is voorzien van een 2 persoonsbed, tafel, zitje, bankje, kastruimte en een tafelkoelkast. Dan is er een aparte kinderkamer met eigen veranda en een stapelbed en nog een 1 persoonsbed. ( max. 5 pers)

Vakantiehuisje huren in noord portugal small

Op het terras kunt u ook heerlijk zitten. Buiten wacht je namelijk een prachtig uitzicht, waar je in alle rust van kunt genieten vanaf je eigen stuk terras (130m2), compleet met tuintafel en stoelen, en een buitensolardouchepaal, met uitzicht op de bergen en de rivier.

Vakantiehuis portugal img 2450 small

Koken doe je lekker op je eigen terras, in het bijbehorende simpele maar volledig uitgeruste buitenkeukentje: koelkastje, gasfornuis, servies, en pannen zijn aanwezig. Dus alleen handdoeken meenemen. Of je komt bij de buitenbar, en je laat je door ons verzorgen. Grote platanen, kurkeiken, eiken, zorgen voor voldoende schaduw. Verder hebben alle Cabins een wasbak met stromend water.

In de koudere periode’s kunnen de Cabins worden voorzien van een kachel. Voor de kinderen kunnen we een bijzet iglo bij de Cabin plaatsen. Meer foto's in het foto album.

Lodge Del Rio

Lodge Del Rio ligt op een van de bovenste terrassen,met veel privacy en veel ruimte (een heel eigen terras).

Onze buitenbar ligt een terras hoger. Deze lodge heeft 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met een stapelbed en mogelijkheid voor een derde opklapbed, een keukentje met 4 pits gasstel en oven, badkamertje met warme douche, toilet en een gezellige woonkamer met bankstel en tafel, satelliet tv, en voor de koudere maanden een lekkere houtkachel.

Lodge del rio 1

Ook is er een groot overdekt en dus schaduwrijk terras, met tuintafels en stoelen. Of heerlijk genieten van het schitterende uitzicht vanuit de hangmat. Meer foto's in het foto album.

Iglotent

De iglotent kan bij bovenstaande tipi’s, Cabins of Lodge’s bijgeplaatst worden. Inclusief luchtbed en beddengoed.

Prijzen voor de Tipi, Lodge en Cabin

Prijzen hoogseizoen en laagseizoen gebaseerd op verblijf met twee personen.

Hoogseizoen
(juli en augustus)
hoog
Laagseizoen
(overige maanden)
laag
Cabin * (max 5 p.) €450 €350
Tipi Sahara Basic * (max 5 p.) €350 -
Tipi Sahara Comfort (max 4 p.) €400 -
2m bijzetiglo (max 2 p.) €90 €70
Lodge Del Rio * (max 4 p.) €480 €380

* per extra persoon: toeslag €35,00 p.p. per week incl. beddengoed

Hoe kan je reserveren?

Je kunt een prachtig plekje reserveren door een mail te sturen naar: quintadorioportugal@gmail.com

Geef in dit mailtje duidelijk aan:

  • om welke periode het gaat
  • welke accommodatie (Sahara Comfort, Sahara Basic, Cabin of lodge)
  • aantal kinderen en aantal volwassenen

Wanneer je de ochtend na aankomst graag verwend wordt met een ontbijt, geef dit dan ook even aan. Om de reservering definitief te maken, vragen wij een aanbetaling (verdere uitleg ontvang je per mail).